Psichologija, psichoanalizė ir psichoterapija paprastai. Žmogaus ir visuomenės psichinės sveikatos aptarimai. Psichologijos forumas.

Forumai
Psichologija, visuomenė, žmogus :: Forumai :: Psichologijos forumas :: Išsiliek!

<< Ankstesnė diskusija | Kita diskusija >>
santykiai tarp draugiu
Tvarkdariai: admin, GalvosDaktaras
Autorius Žinutė
Sani
11-28, 17:51
Registruotas narys #387
Prisijungta: 11-28, 17:42
žinučių: 1
sveiki. esu labai jautrus zmogus. myliu aplinkinius ir labai skaudziai isgywenu barnius su aplinkiniais, siuo atweju su sawo geriausia drauge, jei wis dar taip ja galiu wadinti. noreciau, kad jus pakomentuotumete musu pokalbi skype. gal izwelgsite kazka rimto, gal patariste kazka man paciai, tiesiog isreiksite sawo subjektywia nuomone apie wiena ir kita panele. man 19, o draugei 21. taigi: "[4:12:08 PM] *A*W*I*A*D*: a tai muni kweisi?
[4:12:15 PM] *A*W*I*A*D*: (makeup)
[4:12:35 PM] Sani: as jau siaip wakar pakwieciau... (wasntme)
[4:13:10 PM] *A*W*I*A*D*: vakar kazkap tu unt monis supyka ka as nezinau kada tei egza...
[4:13:25 PM] *A*W*I*A*D*: bent tep maniau i pergywenau (flex)
[4:17:00 PM] Sani: ne, Daiwute, wakar wisai ne del to supykau. as apskritai nesupykau, tik pasijauciau tikra sudu kruwa. as tawe myliu, laikau sawa tikra drauge, nu tokia nuo dusias, o tu paskutiniu metu elgies su manim, kaip nezinau su kuo. tu uz kazka ant manes pyksti, nes pastowiai puoli, randi uz ko uzsikabinti ir skeli kuoki dalyka apie mane. taip anksciau nebudawo... ir tikrai nesuprantu, ka tau padariau. prasidejo nuo to, kai tipo toma pasake, kad sandra fainiai bazarin, o tawa atkirtis buwa "nu jo, bet kai 20 metu reikia su tokiu zmogum isbuti, tai ne kas". nuo to wakaro pas towiai warai. as siaip, jei pastebejai, neatsikirtineju, nes iskart susipyktume. tai gal pasakyk, ka padariau, kad atsiprasyciau ir uzsibaigtu tos nesamones.
[4:19:16 PM] *A*W*I*A*D*: (think) cia tai gers is tikruju... as net pati nepastebiejau o tas ten tai bowa joukas...
[4:19:42 PM] *A*W*I*A*D*: o tu mon tada geriau pasakyk jei kon as uzmetu nes as tikra nepastebu
[4:20:42 PM] *A*W*I*A*D*: nu as nezinau bet ton uzmetiniejima esu is tomas ziaure peremusi bet kazkap wesx joukas dazniause... o kad rimta snekieciau net nesu pastebiejus tuo...
[4:20:56 PM] Sani: nu as tada atsymenu, kap bowa, bet ir pastuowe dabar tep yra... joukas ar ne joukas, kontroliouji wiskon, kon darau. ar as sergu ar nesergu wiskon geriau zina. wiskon geriau zina, kudie as negristu, ar tikra muokaus ar ne...
[4:21:37 PM] *A*W*I*A*D*: nu bet musta tu to irgi nepastebi bet tarp musu wesa laika bent weina tora susilaikyti
[4:22:00 PM] Sani: o wakarykstis tawa pasakems joukas ar ne, "kad nekreipk diemesi ir mes ci busem ar ne" tikra nebowa miels. jeigu as kweitu, tai wadinas as nuoru. as laba nuoru. jei nekweisciau nenorieciau.
[4:24:11 PM] *A*W*I*A*D*: nes unt pati atsymeni kap wos net nesusimusdawuom as tau padauzu per peti tu mon da skaudziau as tau da tu muni net jei as pabiegu turi atidauzti kazkap keik pastebiedawau tai as wesa gywenima tau nusileisdawau labiau... bet daba aisku mes kazkap biski jauciu abedwi subrenduom nu tokiu suduku... nu tai mes tep i tarkimies kap as tau uzwemu konuors tep tu pasakyk o as nepastebu i tep zinuok tikra sunke yra taisytis... turi irgi kazkap padieti nes mata ka jau ci mona problema daruos
[4:25:43 PM] *A*W*I*A*D*: bet kap as galu sakyti pawyzdziou kad munei laiswas deinas bus tik nuo 21 tu tada ir kelk gimtadieni nes as negaliu... kazkap zinuok irgi ne beski niera faine tep sakyti ka ci mazdaug wos ne prezidenti atwazioun ka wisym rek laukti
[4:25:50 PM] *A*W*I*A*D*: (wasntme)
[4:30:16 PM] Sani: pasakyk "bliamba, as tikra negaliesu, nes mon egzamens tuoks ir tuoks", o ne su sawa israitimas, kad nekreipk diemesi i dar geriau, nes mes wiskuo nesujiesem. as galiejau joukas nuleisti ir pasakyti, kad jiedima nebus iswesa, bet tas pasakems nekreipk diemesi, tai suzlogdi wisam laikou. ci yra ne tawa bieda mustas, o mona, kad as tuoki esu supista debeli, katra wisada pasytik zmonym, anus myl, nuors daug kas saka baik bajerius ir paziuriek, kap su tawiem elgas. kas is tuo, kad as pasakysu kon tu uzwemi, juk tujau pat rasi buda, kap nu tuo issisokti. as zinau, kuoki as buwau, ir kuoki as dabar esu pasikeitusi. katrei monis nepazinuoja muni brungen, nes anei mata kas yra dabar, o ne kas bowa. jei wisada su praeitym gywensem nieka nebus. aisku gal as kazkon baise baisaus waikystie padariau, tada suprasu, pasakyk.
[4:33:07 PM] *A*W*I*A*D*: tai kuox kompromisas?
[4:33:56 PM] Sani: dar kazkon dadiesi ar jau ne? kazkon rase
[4:37:32 PM] *A*W*I*A*D*: ne as jau bijau kon berasyti nes wisteik as tikra busu ne tep suprasta. keik as tau wiskon joukas pasakau ka tipo isiwaizdoutumem joukyngas situacijas i nesieju ci butent su tawiem. teik tu muni kitep perfrazouji ir wisai netep supronti. nu gera as siulau kad busu rymta i uztex tu nesamonyngu mona jouku.
[4:39:23 PM] Sani: as sutynku (handshake). bet kei as zinau, keik joukyngu situaciju isiwaizdoujam teik bun joukynga, bet kap isiwaizdoujam, kad wiskon geriau zinuom uz keta zmuogu, jouks nebjam.
[4:41:20 PM] *A*W*I*A*D*: (handshake) okis wesx bunu rymta. nebezwengsu iswesa ka tep skaudinu zmuonis.
[4:41:52 PM] Sani: (mm) neperspausk situacijas. kam tu nuori tep uzastrynti kampus?
[4:43:31 PM] *A*W*I*A*D*: as sep pamaniau ka ka tu tai ziaure ci perspaude... bet pasaruoda kad as ci spaudu kazkon...
[4:45:50 PM] Sani: okis wesx bunu rymta. nebezwengsu iswesa ka tep skaudinu zmuonis.kam tuo rek? juk zina, kad mon patynk joukouti, bet dabar prasidies drebems unt sazinis.
[5:05:34 PM] *A*W*I*A*D*: nu tawa wesas zinutis mon ci tuox uzdrebems unt sazinis yra kad ziaaaaure. wesa laika reikieja tylieti i daba tep as nzn kam tep sureiksmynti wiskon.... bet as supratau wiskon. kontroliousu sawa nereiksmyngus plepalus is paskutiniuju nuors laba sunke zinau bus... nes as tai uz gryna jouka pryjamu nei as tep galwuoju nei kon net tu pati wesa laika pasijouki...
[5:08:48 PM] Sani: as tiku, kad ci per sazini pereitu kekweinam, kas anon tor. bet buciau dabar nepasakiusi, buciau toliau tiliejusi...
[5:09:35 PM] *A*W*I*A*D*: nu tai tep tai i as sakau nes as tai nenuo tylieti... tai i tu nesakyk ka daba waziouju tau...
[5:10:37 PM] Sani: as nuoru uzbaigti, bet tu nebaigi, nes tu iskarta atsuowe, kad gera "wisks as daugiau nebejoukousu"
[5:12:34 PM] *A*W*I*A*D*: nu tai as kitep joukouti tikra nemuoku mon patyn is sawis ir is kitu pazwengaliuoti unt bajeri ir nezinau kon mon bejoukouti. tai tep i sakau jugi...
[5:13:38 PM] Sani: gera, atsiprašau, kad aš či kažkon pasakiau.
[5:13:56 PM] *A*W*I*A*D*: nu i as atsiprasau ka joukawau...
[5:14:10 PM] *A*W*I*A*D*: nebsipykem baikem
[5:14:27 PM] *A*W*I*A*D*: gera ka pasake... nikada teik netyliek..." Ir atleiskit uz necenzura ir zemaitiska zargona, tikiuosi suprasit.
Aukštyn
GalvosDaktaras
11-28, 21:48

Registruotas narys #92
Prisijungta: 08-18, 15:22
žinučių: 80
išsinarinau akis ketvirtoje eilutėje, tad vertint nesiryžtu..
Aukštyn
ju
02-06, 21:54

Registruotas narys #160
Prisijungta: 10-30, 16:26
žinučių: 70
oh..gan sunku suprast.siek tiek primena mano patirti. nezinau kaip jum, nes neaiskios aplinkybes. juk is vieno pokalbio negalima sprest. bet bent man kai taip buvo, tai viskas kilo is to, kad mes su drauge labai pasikeitem, tas mus atitolino ir pradejom nebesuprast viena kitos.ir dabar galima sakyt nebendraujam,keliai issiskyre.
Aukštyn
zz33
02-09, 14:03
Registruotas narys #434
Prisijungta: 01-29, 21:01
žinučių: 23
Man labai nemalonu matyti, kaip iškraipoma mūsų kalba. Atsiprašau, bet neskaitysiu.
Aukštyn
juraciuke22
03-19, 13:56

Registruotas narys #456
Prisijungta: 03-19, 13:37
žinučių: 2
aplamai kaip suprantat savoka tikras draugas?
Aukštyn
Jore
04-15, 21:08

Registruotas narys #470
Prisijungta: 04-15, 20:49
žinučių: 3
susijuokiau balsu ties ta vieta, kur savo amžių nurodai :D ir šitaip rašo suagęs žmogus? mergaite (moterie), eik tu gal geriau gramatikos pasimokyt:)
o šiaip ir pokalbio sprendžiant, tai esi egocentrikė kaip reta, net jei tariesi čia mylinti pasualį visą. akivaizdu, kad labiau nori, jog pasaulis tave mylėtų, todėl visais būdais savo 'gerumu' stengiesti to pasiekt, mažiau galvok, ką kiti apie tave pagalvos, tie draugės juokeliai, manau, sveikas humoras ir tiek, tai auginkis kažkokius šarvus elementarius, kurie tikrai pravers gyvenime, o ne verkšlenk dėl kiekvieno tau nepatikusio žodžio:)
Aukštyn

Persikelti:     Aukštyn

Cituoti pokalbį: rss 0.92 Cituoti pokalbį: rss 2.0 Cituoti pokalbį: RDF