Ar Kanapių Arbata yra skani?

Kalbėdami apie kanapių arbatą, visada pabrėžiame didžiulę kanapių naudą sveikatai ir gerai svavijautai. Tačiau daugelis turi daug paprastesnį klausimą, koks yra kanapių arbatos skonis?

Kai perkame valgomą produktą, visi tikimės, kad jis bus skanus. Arba bus receptas, kaip skaniai pagaminti. Šį kartą dalinamės patirtimi apie kanapių arbatos skonį ir jos paruošimo būdus bei receptus.

Koks kanapių arbatos skonis?

Kanapių arbata yra panaši į bet kurią kitą žolelių arbatą. Paruošta arbata yra žalsvai rudos spalvos ir apibūdinama kaip šiek tiek kartaus arba žemiško skonio. Kai kurie žmonės mėgsta į kanapių arbatą dėti kvapiųjų medžiagų ar saldiklių, pavyzdžiui, citrinų, medaus ar cukraus.

Skirtingai nuo kai kurių kitų arbatos rūšių, kanapių arbatoje nėra kofeino. Tai reiškia, kad nebūsite nervingas ir nepabusite vidury nakties, kaip gali atsitikti išgerus daug kofeino turinčių gėrimų.

Kaip paruošti kanapių arbatą?

Kanapių arbatai paruošti tereikia vandens ir kanapių. Pirmas žingsnis – užvirinti vandenį. Jei naudojate džiovintus kanapių lapus ar kanapių žiedus, tiesiog įmeskite juos į karštą vandenį ir trumpai pavirkite. Jei naudojate arbatos maišelį, į puodelį įpilkite verdančio vandens įdėkite arbatos maišelį, palaukite 3–5 minutes ir tuomet išimkite arbatos maišelį.

Jei norite maksimaliai padidinti kanabidiolio junginių veiksmingumą CBD arbatoje, įdėkite riebalų. Tai padeda organizmui geriau apdoroti ir įsisavinti CBD molekules.

Taigi tiesiog į puodelį karštos kanapių arbatos įdėkite 1/4 valgomojo šaukšto sviesto arba kokosų aliejaus ir maišykite, kol riebalai ištirps. Mėgaukitės puikiu skoniu ir naudingomis savybėmis.

Greitas namuose ruošiamos kanapių arbatos su citrina, cinamonu ir medumi receptas

Jums reikės:

  • 2 gramai džiovintų kanapių lapų arba žiedų
  • 1 puodelis vandens
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių
  • žiupsnelis cinamono (pasirinktinai)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus ar kito pasirinkto saldiklio (pasirinktinai)

Paruošimas:

Pirmiausia virduliu ar puodu ant viryklės užvirinkite vandenį. Kai vanduo užvirs, suberkite kanapes ir žiupsnelį cinamono. Leiskite vandeniui virti dar maždaug minutę, tada išjunkite kaitrą. Leiskite vandeniui šiek tiek atvėsti ir įpilkite citrinos bei įdėkite medaus. Arbatą nukoškite į puodelį, kad pašalintumėte lapelius ir žiedus.

Taip paruošta kanapių arbata gražiai atrodo, nuostabiai kvepia ir yra puikaus skonio. Mėgaukitės vieni arba pakvieskite draugus puodeliui kanapių arbatos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *